4 hyvää syytä, miksi sinun pitäisi palkata virtuaalinen avustaja nyt!

Jos pyörität tällä hetkellä omaa yritystäsi ja sinun on hieman vaikea saada kaikki valmiiksi ajoissa, tunnemme todella tuskasi. Ei ole epäilystäkään siitä, että itsensä työskentely on sekä virkistävää että haastavaa, ja yleensä molempia samanaikaisesti. Joten entä laajentaa ja tehdä vähän taktista delegointia? Emme ehdota, että sinun pitäisi alkaa mainostaa kokopäiväisille henkilöstön jäsenille, mutta entäpä jos harkitsisit virtuaalisen avustajan ottamista? Nämä kaverit voivat auttaa sinua noudattamaan näitä määräaikoja, eivätkä he vie toimistotilaa lainkaan. Riippumatta siitä, kuinka tehokas olet kaikessa tekemässäsi, on varmasti muutamia tehtäviä, joita et halua vaivautua? Tässä artikkelissa tarkastellaan VA:iden hämmästyttävää maailmaa ja tarjotaan enemmän kuin muutamia syitä, miksi olisit röyhkeä jättää huomiotta tämä erittäin siisti vaihtoehto.
Se säästää rahaa
Ei liian hienoa painottaa sitä, mutta olemme kaikki täällä tehdäksemme rahaa, ja miksi emme säästäisi samalla? Nämä kaverit ja tytöt voivat tehdä hienoa työtä, ja koska he eivät työskentele paikan päällä, sinun ei tarvitse huolehtia heidän hoitamisestaan virka-aikoina. Ne tarjoavat lahjakkuutta ja työkokemusta, joten voit jatkaa omaa työtäsi. Ei ole katettava vero- tai vakuutusasioita, eivätkä he pyydä naurettavia maksuja taidoistaan.
Stressin helpotus
Edellyttäen, että käytät ammattitaitoisia virtuaalityöntekijöitä, he voivat keventää työtaakkaasi tehokkaasti ja sinulla on paljon enemmän aikaa tehdä tärkeämpiä tehtäviä. Mieti työsi ärsyttävimpiä osia ja katso sitten, voitko löytää virtuaalisen avustajan hoitamaan nämä. He tekevät erinomaista työtä, ja voit palata aivoriihiin matkallasi ensimmäiseen miljoonaan.
Työelämän tasapaino
Täydellisen työn ja elämän tasapainon saavuttaminen on se, mitä me kaikki pyrimme saavuttamaan, mutta harvoin pääsemme lähellekään tätä. Kun annat VA:n hallita päivittäistä rutiiniasi, voit varmasti antaa itsellesi enemmän aikaa rakastamiesi kanssa. Tai ehkä voit saada ylimääräisen golfin vyön alle, mikä tahansa kelluu veneessäsi!
Ne ovat todella hyviä!
VA:t ovat yleensä helvetin hyviä siinä, mitä he tekevät, ja he voivat olla parempia kuin sinä! Jos ajattelet tunteja, joita käytit laskentataulukon parissa tai yrität saada lomakkeet näyttämään hyvältä, miksi et antaisi asiantuntijoiden tehdä taikuuttaan? Jos olet enemmän sidoksissa park and fly seattle -palveluiden mainostamiseen kuin Photoshopin käytön opettelemiseen, tee fiksusti ja luovuta ohjakset lahjakkaalle ja innokkaalle VA:lle.
Oletko valmis kokeilemaan?
Toivomme, että voit nyt nähdä puuta puille ja miksei tänään olisi ensimmäinen päivä, kun todella alat pyörittää kunnollista pienyritystä?