4 iOS-sovellusta, joiden avulla voit luoda verkkosivustoja itse

Jos olet yrityksen omistaja, sinun on oltava läsnä verkossa. Miten muut ihmiset tietävät, mitä myyt? Voit käyttää paljon rahaa ja palkata web-suunnittelijan tai voit suunnitella verkkosivuston itse. Nykyään sinun ei tarvitse tuntea HTML:ää verkkosivustojen luomiseen, sillä on monia ohjelmia, jotka voivat auttaa sinua sen kanssa. On myös mahdollista käyttää sovelluksia web-suunnitteluun. Tässä on 4 iOS-sovellusta, joiden avulla voit luoda verkkosivustoja itse:
HTML muna
“HTML Egg” on täydellinen sovellus verkkosivustojen luomiseen tien päällä. Se toimii sekä iPhonessa että iPadissa. Voit vain vetää ja pudottaa haluamasi elementit verkkosivullesi. Tämän sovelluksen avulla voit luoda verkkosivustoja, mutta sen avulla voit myös isännöidä niitä. Jos haluat verkkosivujesi näyttävän hienostuneilta, käytä tässä sovelluksessa saatavilla olevia malleja. Nämä mallit helpottavat verkkosivuston suunnittelua, joten saat todennäköisesti sellaisen valmiiksi muutamassa minuutissa.
Yksinkertainen
Jos haluat luoda yksinkertaisen verkkosivuston, joka toimii kaikilla laitteilla, tarvitset “Simpl”-sovelluksen. Siinä on joukko kauniita teemoja, joita voidaan käyttää verkkosivuston luomiseen ennen kuin voit sanoa sanan “Google”. Okei, liioittelin hieman tuota viimeistä lausetta, mutta ymmärrät mitä tarkoitan. Tämä sovellus tarjoaa myös pilvituen, joten voit tallentaa projektisi. Jos sinulla ei ole omaa verkkotunnusta, verkkosivustoasi voidaan isännöidä simpl.com-sivuston kautta. Tämä säästää rahaa hosting-maksuissa. Ainakin voit käyttää tätä sovellusta testataksesi suunnittelutaitojasi.
Web Site Builder iOS:lle
Nimi “Web Site Builder for iOS” on melko itsestään selvä, vai mitä? Se on WYSIWYG-verkkojen rakentaja. Siinä on FTP-latausominaisuus, jonka avulla voit isännöidä verkkosivustojasi Google Drivessa ilmaiseksi. Jos haluat oman verkkotunnuksen, joudut maksamaan siitä. Yrityksesi hyötyy suuresti tästä sovelluksesta. Jos olet hierontaterapeutti, luo sitten hierontahoitosivusto. Kuten aiemmin mainitsimme, jokainen yritys tarvitsee verkkonäkyvyyden, ja tämän sovelluksen avulla voit luoda verkkosivustoja liikkeellä ollessasi.
Verkkosivuston luoja
“Website Maker” on yksinkertaisempi versio “HTML Egg” -sovelluksesta. Se on tarkoitettu käyttäjille, jotka eivät halua käyttää rahaa isännöintiin. Luomiasi verkkosivustoja isännöidään Dropbox-tilisi kautta. Tällä sovelluksella ei ole FTP:tä, joten Dropbox-tilin käyttö on pakollista. Kuten sanoin, se on HTML Eggin perusversio. Voit kuitenkin tehdä hienostuneen näköisiä verkkosivustoja tällä sovelluksella. Se on loistava sovellus blogien ja muiden mielijohteesta perustuvien verkkosivustojen luomiseen. Jos et ole varma verkkosivuston ylläpitämisestä pitkään, yritä ensin rakentaa se Website Makerilla.
Tässä mainitut sovellukset tekevät verkkosivuston luomisesta helppoa melkein kaikille. Hyödynnä näitä sovelluksia, sillä maailma muuttuu pian digitaaliseksi, etkä halua jäädä jälkeen.